Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken met uw logo.

Onze kartonnen koffiebekers zijn full colour bedrukt, volledig rondom bedrukt dus, mét uw eigen ontwerp en logo. Bruikbaar voor vele doeleinden zoals; het versterken van uw huisstijl of drager van een bedrijfsboodschap. Op uw kantoor waar u aan uw klant een eigen kopje koffie aanbied, op beurzen of congressen.

Ook in kleine oplage te bestellen, maak nu goedkoop reclame met deze kartonnen koffiebekers met logo, zonder of met deksel (in het bestelproces kunt u dat aangeven)

Keuze uit 2 soorten materiaal; van enkelwandig-karton of dubbelwandig-karton. Voor dubbelwandig karton geldt; een uitstekende isolatie en u brandt uw vingers niet aan de hete drank.

Wij maken gratis voor u het drukbestand op met uw logo in uw huisstijl zodat de bekers bedrukt worden zoals het hoort.

Bedrukte Koffiebekers to go.

Ook verkrijgbaar met deksel voor bedrukte koffiebekers to go met uw logo. Er zijn drie soorten deksel mee te bestellen dus voor iedereen is er wel een passende Coffee to go.

Alle koffiebekers worden full colour bedrukt en zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken en zijn alle milieu-vriendelijk. Karton word door de natuur afgebrokenWeergeven 1 t/m 6 van in totaal 6