Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken met uw logo, bedrukte kartonnen koffiebeker.

Alle koffiebekers worden full colour bedrukt en zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken en zijn alle milieu-vriendelijk. Karton word door de natuur afgebrokenWeergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Bedrukte Koffiebekers to go.

Nu ook verkrijgbaar bij Reclamebekers.nl; koffiebeker met deksel voor "koffiebeker to go met uw logo". Er zijn drie soorten deksel mee te bestellen dus voor iedereen is er wel een passende Coffee to go (in het bestelproces kunt u dat aangeven). Voor sommige bekers is het mogelijk om een bedrukte kartonnen deksel te bestellen, neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kartonnen koffiebekers

Onze bedrukte kartonnen koffiebekers zijn full colour bedrukt, volledig rondom bedrukt dus, mét uw eigen ontwerp en logo. Bruikbaar voor vele doeleinden zoals; het versterken van uw huisstijl of drager van een bedrijfsboodschap. Op uw kantoor waar u aan uw klant een eigen kopje koffie aanbied, op beurzen of congressen.

Koffiebeker; dubbel of enkelwandig?

Keuze uit 2 soorten bekers; met een enkelwandig-karton (goedkoper) of met dubbelwandig-karton. Voor dubbelwandig karton geldt; een uitstekende isolatie zodat de drank langer warm blijft en u brandt uw vingers niet aan de hete drank.

Welke oplage?

Onze kartonnen koffiebekers zijn in kleine aantallen (tot ca. 25.000 stuks)te bestellen maar ook in hele grote oplage (>25.000 stuks)en wij hebben eventueel de mogelijkheid om uw bekers op voorraad te houden zodat u er snel over kunt beschikken.

Het ontwerpen van de bedrukking

Wij maken gratis voor u het drukbestand op met uw logo in uw huisstijl zodat de bekers bedrukt worden zoals het hoort.

Voordelige koffiebekers

Maak nu goedkoop reclame met deze bedrukte kartonnen koffiebekers met logo, zonder of met deksel, Wij zijn in de meeste gevallen de goedkoopste en mocht u een beter aanbod ontvangen dan kunnen wij in veel gevallen u een nog beter aanbod maken, neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.