Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken met uw logo, bedrukt met úw reclame.

Uw eigen koffiebekers laten bedrukken in uw huisstijl met uw logo, dat is een mooie manier om uw merk en bedrijfsnaam bekendheid te geven en is bovendien een zeer praktisch promotiemiddel. Bestel bij dé online leverancier reclamebekers.nl en wij verzorgen uw bedrukking en verzending, snel en zo goedkoop mogelijk.Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Koffiebeker; dubbel of enkelwandig?

Keuze uit 2 soorten bekers; met een enkelwandig-karton (goedkoper) of met dubbelwandig-karton. Voor dubbelwandig karton geldt; een uitstekende isolatie zodat de drank langer warm blijft en u brandt uw vingers niet aan de hete drank.

Welke oplage?

Onze koffiebekers worden bedrukt in kleine aantallen (tot ca. 25.000 stuks)maar ook in hele grote oplage te bestellen(>25.000 stuks)en wij hebben eventueel de mogelijkheid om uw bekers op voorraad te houden zodat u er snel over kunt beschikken.

Het ontwerpen van de bedrukking

Wij maken gratis voor u het drukbestand op met uw logo in uw huisstijl zodat de bekers bedrukt worden zoals het hoort.

Voordelige koffiebekers

Maak nu goedkoop reclame met deze bedrukte kartonnen koffiebekers met logo, zonder of met deksel, Wij zijn in de meeste gevallen de goedkoopste en mocht u een beter aanbod ontvangen dan kunnen wij in veel gevallen u een nog beter aanbod maken, neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.